Matjaž Jelen Nov dan

Vse novice
19
Nov
2013

Matjaž Jelen, eden najboljših, če ne najboljši »rock« vokal v Sloveniji, je  ponosen na novi izdelek, album "Nov dan".

"Nov dan" je primeren naslov, saj prinaša 12 svežih pesmi, ki zvenijo trendovsko, a vendar v osnovi ostajajo takšne, kot jih lahko pripišemo samo Matjažu. 

Različni avtorji, ki so soustvarili raznolik album, v glavnem prihajajo s t.i. rockerske scene, v njihovi družbi pa se je znašel tudi Jan Plestenjak, ki je tokrat dokazal, da lahko kot avtor poseže tudi v ta svet.

Na plošči je tudi duet z mlado pevko Manuello Brečko, ki se mu je pridružila v pesmi Barve. 

Skratka, gre za zelo poslušljiv album, ki »pelje« od prve do zadnje pesmi in je ves čas nabit z energijo.

Matjaž bo z bandom, album Nov dan, predstavil na koncertu 26.11. 2013 ob 20h v Klubu Sputnik v Ljubljani.

Zadnje novice

Vse novice
20
Okt
2023

NOVA SPLETNA STRAN

Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem skladišču) ✅ možnost plačila s Flikom ✅ izpis QR kode že na predračunu ✅ ...
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
© Akin d.o.o., 2024 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.